ONZE PARTNERS


Wij willen elke partner van Happiness Gent bedanken voor het geloof die zij in onze vereniging hebben. We zullen hen dan ook fier maken en ervoor zorgen dat zij in al onze communicatie vermeld worden. Wilt u ook onze club een hart onder de riem steken? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met voorzitter@happinessgent.be of info@happinessgent.be, de voorzitter of de PR zullen u de sponsormogelijkheden uitgebreid opsturen.

Alles Kan - Stad Gent

ALLES KAN
Alles Kan geeft je de kans om jouw idee te realiseren! Cultureel, sportief, artistiek, sociaal of educatief… Alles is welkom!

Voldoet jouw project aan de voorwaarden, dan geniet je van maximum € 3.000 financiële ondersteuning. Maar dat is lang niet alles: Alles Kan verrijkt ook je netwerk, maakt je wegwijs in de stad, helpt je zoeken naar de beste locatie voor jouw initiatief én ondersteunt je in alle papierwerk dat erbij komt kijken.

Interesse in andere projecten of gewoon inspiratie opdoen?
Lees de verhalen van ervaren Alles Kanners en check hun projecten in de Hall of Fame!

Op de hoogte blijven van toonmomenten van Alles Kan-projecten?
Houd onze Facebook of Instagram pagina in de gaten.

PAPIER & CO


Papier & Co is de plek in Gent voor al jouw school en kantoor artikelen. Ze beschikken over alle papierwaren die je maar kan bedenken. En printen mezelf jouw PDF af in alle formaten. Bij hulp of problemen in de shop hoef je slechts maar Jan aan te spreken voor al je vragen.


Jozef Plateaustraat 1 – 9000 Gent

Zaakvoerder: Jan Saccasyn

Tel: +32 (0)9 224 34 37

E-mail: info@papierenco.be


Houd onze Facebook of Instagram pagina in de gaten.

Papierco-01-768x240
sfeer3-198x300
sfeer2-225x300
sfeer1-225x300
BodhiToni
knaek-logo-studentenverenigingen-app