OVER ONS


Happiness Belgium is een liefdadigheidsinstelling. En we hebben één gouden doel voor ogen. Dat is blijdschap! Dit willen we bereiken door samen met heel Vlaanderen te werken aan ieder van ons geluk.


Dit initiatief is bedacht door onze oprichter, Michael Geers. Het concept is vrij eenvoudig met maar één vraag is ons hoofd. Hoe maakt Happiness Belgium andere gelukkig? Hoe laten we ze nadenken over bepaalde thema's? We zagen door samen te werken aan project rond blijdschap met vrijwilligers dat de directe omgeving er gelukkig van werd.


Ons conclusie is dat we iedereen hun hulp nodig hebben om samen elkaar gelukkig te maken. Dus versterk ons team en samen zorgen voor blijdschap in de harten van de mensen.

ALLROUND HAPPINESS FOUNDATION!


We zijn een studentenvereniging die nauw samen werkt met Happiness Gent en we organiseren talloze 'Allround'  activiteiten en evenementen dat gaat over blijdschap 'Happiness' in hartje Gent. We willen iedereen om verblazen wat je allemaal kan doen met blijdschap. Elk student of ouder dan 18 jaar is welkom om zich aan te melden bij ons. We willen Vlaanderen maar vooral Gent in het daglicht zetten. Dat doen we door kringavonden, evenementen, ledenactiviteiten, enz. te organiseren waarbij iedereen van harte welkom is.

ALLROUND HAPPINESS PHOTOGRAPHY!


Als culture hub wil Happiness Belgium bijdragen aan de ontwikkeling van jonge artiesten. Dit gaat van make-up artiesten tot modellen, fotografen, videorrafen, designers, etc. 


Door de organisatie van verschillende projecten en de community die daarrond is ontstaan brengen we artiesten dan ook samen om van elkaar te leren, geïnspireerd te worden en samen te groeien.


We bieden ieder individu evenzeer de kans om een eigen portfolio uit te bouwen. 


Er wordt een nieuwe manier van werken in de fotografiewereld gecreëerd waarin er gestreeft wordt naar een upgrade / verbeterde werking van de tfp basis. 


Op alle mogelijke manieren wordt er een platform aangeboden. Vanuit onze productie zorgen we voor diverse locaties, praktische ondersteuning, organisatorische input en vooral: De samenkomst van verschillende talenten. 


Projecten als Think Pink en Rode Neuzen Dag zullen gestart worden om hen te steunen door bijvoorbeeld de ontwikkeling van een eigen ontworpen kalender. 


Eenmaal het artistieke werk is geleverd, zoeken we naar manieren van distributie. Zij het online, in print of zelfs in onze eigen exposities, waar we al het werk tentoonstellen (na toestemming van de betrokkenen).


Laten we samen streven naar een verbeterde & vernieuwde cultuur in dit Vlaanderen. 


WIL JE BIJ ONS KOMEN WERKEN