Happiness Gent

OVER ONS 

Happiness Belgium is een liefdadigheidsinstelling met als doel ‘blijdschap’ te brengen in Vlaanderen. Beginnend in het hartje van Gent. 


Dit doen we door projecten en evenementen te organiseren op een educatieve, culturele, ontspannende, ... manier. We willen verschillende generaties met elkaar verbinden en samen elkaar gelukkig maken. 


Blijdschap doe je met je hart! Help mee om van elke stad een Happiness City te maken. We hebben daarvoor jullie hulp nodig. Doe mee aan liefdadigheid want samen maken we blijdschap mogelijk!

 #Happiness #Seeyourcity #Gent #BeHappy #SmileMore 

ALLROUND HAPPINESS PHOTOGRAPHY!


Bij Allround Happiness Photography kan je professionele jongeren inhuren om te fotograferen bij jou in de buurt of op een evenement. Je kan ons inzetten om jou project te doen schitteren. We zorgen ervoor dat niemand jouw speciale dag zoals een huwelijk of verjaardagsfeestje of enz. vergeet. Alles is bij ons bespreekbaar en kunnen op maat maken voor alle particulieren of bedrijven. We beschikken ook over modellen en hostes of bij ons, Happiness Ambassadors genoemd. Die van jouw campagne een juweeltje maakt.

ALLROUND HAPPINESS FOUNDATION!


We zijn een studentenvereniging die nauw samen werkt met Happiness Gent en we organiseren talloze 'Allround'  activiteiten en evenementen dat gaat over blijdschap 'Happiness' in hartje Gent. We willen iedereen om verblazen wat je allemaal kan doen met blijdschap. Elk student of ouder dan 18 jaar is welkom om zich aan te melden bij ons. We willen Vlaanderen maar vooral Gent in het daglicht zetten. Dat doen we door kringavonden, evenementen, ledenactiviteiten, enz. te organiseren waarbij iedereen van harte welkom is.

WIL JE BIJ ONS KOMEN WERKEN

Copyright © 202 Happiness Belgium. Alle rechten voorbehouden