Happiness Gent

PROJECTEN


Happiness Gent organiseert unieke projecten met oog op blijdschap. We willen van Gent een plaats maken waar iedereen vol blijdschap rond loopt. Dit willen we doen door samenwerkigen aan te gaan met andere bedrijven en verenigingen die dezelfde visie delen. We willen diverse doelgroepen samenbrengen door blijschap te creëren in onze harten. We willen taboes doorbreken en een openminde stad hebben waar alle blijdschap 'Happiness' mogelijk is.

The Happiness Light Evening

THE HAPPINESS LIGHT EVENING


Dit project is de trots van Allround Happiness Foundation. We willen een warm hart toedragen aan iedereen die een belangrijk persoon is kwijtgeraakt in zijn leven. Dit doen we door grafstenen te verlichten met kaarsen. Er zullen dergelijke activiteiten georganiseerd tijdens dit event.

THE HAPPINESS JOURNEY OF GHENT


Met dit project willen we diverse winkels en horeca zaken in het daglicht zetten. In samenwerking met hun kunnen klanten een 'patch' verzamelen om zo een diverse collectie te verzamelen. Die je met fierheid ergens kleeft of draagt.


Binnenkort meer over te vertellen!

THE HAPPINESS BOX


De doos die elke doelgroep bij elkaar brengt en vol blijschap geeft. Het unieke cadeau voor iedereen die graag blijschap deelt met andere mensen.Later hier meer informatie over.

HELLO: PRAAT TEGEN ONBEKENDE


Goedemorgen, lekker weertje hè?’ De meeste dingen die we tegen vreemden zeggen – op straat, in de winkel of tijdens het wachten op de bus bijvoorbeeld – lijken nogal betekenisloos. Toch kan er in die onschuldige, ogenschijnlijk nietszeggende ontmoetingen wel degelijk iets van waarde zitten, zegt Mr. Happiness Sociaal gezien zijn gesprekjes met vreemden hartstikke belangrijk. Je zegt ermee: ik zie jou.

LIGHT A CANDLE


Ik wou iets doen om al de vechters die we hebben moeten laten gaan te herdenken en voor alle achterblijvers te tonen dat ze er niet alleen voor staan.


We dachten eraan om met zoveel mogelijk een kaarsje te doen branden in heel België. Happiness Gent is alvast bezig steun te betuigen en hopelijk doen jullie dit ook! Tag je vrienden op sociale media om mee te doen met dit fantastische project.


We are all in this together !


Veel liefs Mr. Happiness

IN MEMORY OF ALL WHO HAVE LOST THE BATTLE AGAINST COVID-19


Meer dan 9000 personen in België die het virus niet overwonnen… een schrikwekkend cijfer. Het zijn iemands geliefde, ouders, vrienden, kinderen, familie… heel veel mensen die nu hun verdriet alleen moeten dragen, geen knuffel, geen kus, geen afscheid…


Ik wou iets doen om al de vechters die we hebben moeten laten gaan te herdenken en voor alle achterblijvers te tonen dat ze er niet alleen voor staan.

We kunnen geen grote tocht houden, maar we kunnen wel op een andere manier onze steun betuigen.


We dachten eraan om met zoveel mogelijk een kaarsje te doen branden in heel België, We maakte dit doek uitgehangen aan de stadshal en Westerbegraafplaats in Gent en om ons steun te betuigen en hopelijk doen jullie dit ook! Geen bijeenkomst maar ieder apart zo om social distancing te respecteren. Tag je vrienden op sociale media om mee te doen.


We are all in this together !

Veel liefs Mr. Happiness

Copyright © 202 Happiness Belgium. Alle rechten voorbehouden