Happiness Gent

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!


Een team van vrijwilligers zal zich bijna dagelijks in voor de verwezenlijking van onze doelstelling: Mensen gelukkig maken met onze projecten. Iedereen kan 'Happiness' gebruiken. Wil jij hieraan meewerken? Fantastisch! Lees snel verder.

WAT DOEN ONZE VRIJWILLIGERS?


WORD ONZE NIEUWE TEAMLID VAN THE HAPPINESS TEAM!
Als vrijwilliger kan je bij Happiness Gent starten als vrijwilligers op events en verschillende projecten die we organiseren. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding met extra legale voordelen op events en projecten van Happiness Gent.


ZIN IN EEN VERANTWOORDELIJK FUNCTIE BIJ HAPPINESS GENT
Elk functie kan ook worden geclaimd. Dat betekent dat jij verantwoordelijke wordt voor een welpaalde tijd. Stuur een persoonlijk berichtje naar Info@happinessgent.be of via Facebookpagina mag ook. Wat jou het beste uitkomt, als je zo functie ziet zitten.


ACTIVITEITEN
Feest - Cultuur - Cantus - Sport (verantwoordelijke)
Zin in een nieuw avontuur? Dan ben je bij hier bij het juiste adres. Happiness Gent zoekt (studenten) vrijwilligers om activiteiten van A tot Z te organiseren. Je krijgt van ons 'Carte Blanche'. Je krijgt van ons een budget om alles zo 'Happiness' mogelijk te maken. Schrijf je als één van deze functies iets voor jou is. De nodige informatie zal naar opgestuurd worden.


*Geen zin in een verantwoordelijkheidsfunctie dan kan je nog altijd bij ons terecht. Als 'Happiness Volunteer' op de evenementen en projecten die we organiseren doorheen het hele academiejaar.


SOCIALE MEDIA
PR-Intern - PR-Extern - Web (verantwoordelijke)
Is sociale media of website bouwen iets voor jou? Deze functies kan je met meerdere personen uitvoeren. Als het ware als ‘The Happiness Team'!


Je bent verantwoordelijk voor alle communicatie tussen onze partners (sponsors). En gaat opnieuw opzoek naar eventuele nieuwe partners die 'Happiness' ook delen in hun hart. Daarnaast staat is de communicatie tussen onze leden heel belangrijk. Hou ze de hele academiejaar op de hoogte van de laatste nieuwe activiteiten en projecten via Facebook en Instagram. Elk activiteit moet ook afsluiten met legendarische foto's en video's die door jullie of een extern partner wordt getrokken. De website zal hier en daar altijd een update nodig hebben met de laatste nieuwe activiteiten en projecten.


RECRUITEMENT
Volunteers – Sale - Members Recruitement (verantwoordelijke)
Als recruitment ga je opzoek naar potentiële (partners - vrijwilligers - leden) voor Happiness Gent.


• SALE
Zoek naar zaken zoals zelfstandige winkels, restaurants, bar die ons willen steunen en mee willen doen aan het project: ’The Happiness Journey of Ghent’.


• VOLUNTEER
Zoek naar vrijwilligers die ons willen steunen en graag zouden werken op events en mee willen doen aan onze projecten.


• MEMBERS
Zoek naar leden op lid te worden van Happiness Gent of de studentenvereniging, Allround Happiness Foundation.


WERKKLEDIJ
• Bij start ontvangt iedere bestuurder of vrijwilliger een witte T-shirt met de gekleurde logo’s erop;
• Een gespecialiseerde T-shirt met de naam en functie op de voorkant en op de achterkant gekleurde logo erop;
• Ook een Jas met daarop de logo op de achterkant, naam en functie op de voorkant;
• In de winterperiode ontvang je een trui met logo op de achterkant, naam en functie op de voorkant;
• Een bestuurslint met naam, functie en jaar erop.

Copyright © 2019-2021 Happiness Gent. Alle rechten voorbehouden